خانه » دوتا 2 » اخبار دوتا 2 » تیکت های مسابقات بین المللی ۲۰۱۷ دوتا ۲ – (آپدیت جدید ۸فروردین۹۶)

اطلاعیه سایت

برای خرید گیفت کارت روی محصول مورد نظر کلیک کنید

خرید گیفت کارت آیتونزخرید گیفت کارت گوگل پلیخرید گیفت کارت پلی استیشنخرید گیفت کارت استیم والت خرید گیفت کارت ایکس باکس خرید وب مانی پیمرخرید گیفت کارت مایکروسافتخرید گیفت کارت اسپاتیفای خرید ویزا کارت خرید مستر کارت خرید گیفت کارت آمازونخرید گیفت کارت g2a

 

تیکت های مسابقات بین المللی ۲۰۱۷ دوتا ۲ – (آپدیت جدید ۸فروردین۹۶)

تیکت های مسابقات بین المللی ۲۰۱۷ دوتا ۲ – (آپدیت جدید ۸فروردین۹۶)

تیکت برای مسابقات بین المللی۲۰۱۷ دوتا۲ (آپدیت جدید ۹فروردین۹۶)

تیکت برای مسابقات بین المللی۲۰۱۷ دوتا۲

مسابقات دوتا۲ از دوشنبه شروع می شود.
یکبار دیگر برای حمایت از قهرمانان دوتا۲ از سراسر جهان دور هم جمع می شوند.
تیکت از سه شنبه برای فروش موجود می شود.
دو نوع تیکت موجود می شود.
۱. تیکت وسط هفته که برای مسابقات چهار روز اول است ۱۰۰دلار قیمت دارد.
۲. تیکت پایانی که برای مسابقات فینال است ۲۰۰دلار قیمت دارد.
کسانی که تیکت وسط هفته را بخرند می توانند مسابقات فینال را در بیرون از منطقه مسابقات ببنیند.

:تایم مسابقات
Seattle: April 4th at 10AM and 10PM

Rio de Janeiro: April 4th at 2PM and April 5th at 2AM

London: April 4th at 6PM and April 5th at 6AM

Berlin: April 4th at 7PM and April 5th at 7AM

Moscow: April 4th at 8PM and April 5th at 8AM

Beijing: April 5th at 1AM and 1PM

Singapore: April 5th at 1AM and 1PM

Seoul: April 5th at 2AM and 2PM

Sydney: April 5th at 3AM and 3PM

 

مشکلات حل شده:

فیکس کردن  منعکس شدن هاله ی رعد برق لوتس اورب.

تیغ های بریستل بک الان هنگام لول دو زدن در نقطه و مسیر درست حرکت می کنند.

 

____________________________________________________

فروش انواع گیفت آیتونز – گوگل پلی – اکس باکس – پلی استیشن و استیم والت های ارزان با تحویل آنی

برای خرید استیم والت کلیک کنید

برای عضویت در کانال کلیک کنید

خرید و فروش اکانت و آیتم دوتا ۲ و استیم

کانال خرید و فروش اکانت و آیتم دوتا ۲ و استیم

 

امتیاز 3.14 ( 42 رای )
اشتراک گذاری مطلب

تاکنون 2 نظر ثبت شده است.

  1. با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما و با تشکر از ترجمه خوبتون
    ببخشید اگه میشه لطف کنید اسم ایتم‌ ها یا هیرو ها رو همون انگلیسیش رو بنویسید
    اگه امکانش هست اسم لول ها رو هم‌ خودشون رو بنویسید ترجمش نکنید
    من رفتم از سایت خود دوتا نگاه کردم تا ببینیم منظور از هاله ی رعد و برق همون Nimbus lightining bult یا لول zeus که با بستن aghanim باز میشه هستش
    ولی در کل خوبه ممنون ازتون

خرید انواع گیفت کارت تحویل آنیورود به فروشگاه
+ +